loader
Omnipal levert standaard oplossingen voor het palletiseren van dozen, kratten, emmers en cans.
  | EN
 • slidebg1

  Omnipal

  stapelen van dozen, kratten,
  emmers en cans

Omnipal

Omnipal palletising

Eenvoudig stapelen van uw producten

Omnipal levert standaardoplossingen voor het palletiseren van dozen, kratten, emmers en cans. Omnipal bouwt deze palletisers zowel standalone met de pallet op de vloer als volledig geautomatiseerd tot en met de aan en afvoer van pallets doormiddel van AGV’s en volautomatische palletwikkelinstallaties.

De palletiseermachine is zo ontwikkeld dat producten eenvoudig langs alle zijden aangevoerd kunnen worden en pallets in alle richtingen afgevoerd. De samenwerking met siemens automation zorgt voor een uiterst betrouwbare partner in besturing en een wereldwijd product en softwaresupport dat noodzakelijk is om onze 100% klanttevredenheid te vrijwaren.

De grote flexibiliteit en eenvoud van de besturing is een meerwaarde voor uw eindelijnverpakking. Er kan snel geschakeld worden, nieuwe producten en palletiseerpatronen worden eenvoudig door de operator aangemaakt via het grote touchpanel.

Wat maakt Omnipal uniek?
 • Wij streven steeds naar verbetering

  We leggen de lat voor onszelf steeds zo hoog dat het te behalen doel haast onbereikbaar is. Op deze manier weten we het maximum uit onze talenten te halen en de meest performante palletiser op de markt te brengen.

 • Kwaliteitsgarantie

  Omnipal streeft naar 100% uptime. De kwaliteit en bedrijfszekerheid van de omnipal palletiser zijn een meerwaarde voor elke eindelijn verpakking. Een performante machine is een meerwaarde voor elk bedrijf en een startpunt voor Omnipal.

 • Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

  Goede afspraken, een betrouwbaar en steeds bereikbaar, aanspreekpunt en een performante machine zorgen voor 100% klanttevredenheid. Het succes van de klant is het succes van Omnipal.

 • We zijn creatief en professioneel

  Naast onze standaard palletiseeroplossingen houden we van klantuitdagingen waar we een meerwaarde kunnen creëren in de palletisatie. Ons jong dynamisch team denkt graag mee en staat steeds ter beschikking om een mooie oplossing uit te werken.

Modulair uitbreidbaar
Vertrekkende van de basis palletiser kunnen er eenvoudig extra opties toegevoegd worden.

Robuust

Robuuste palletiser, standaard uitgevoerd in roestvrij staal.

Drie jaar garantie

Kies voor drie jaar garantie op constructie en onderdelen.

Energiezuinig

Energiezuinig, vrijgekomen remenergie wordt terug het net op gestuurd.

Configureerbaar

Voeg eenvoudig eigen recepten en stapelpatronen toe.

Checkweigher

Het te stapelen product wordt voor het stapelen gecontroleerd op het correcte gewicht.

Siemens inside

Besturing 100% opgebouwd met en door Siemens.

Vlotte installatie

Een standaardmachine is operationeel in minder dan een halve dag.

Maatwerk

Omnipal zet uw wensen om in een functionele portaalrobot op maat van uw verpakking.

User friendly

Zo gebruiksvriendelijk was een machine nog nooit

De Omnipal portaalrobot is niet alleen een gebruiksvriendelijke palletiser maar is ook uiterst flexibel in gebruik. Als gebruiker van de Omnipal palletiser heeft u niet alleen de mogelijkheid om te werken met voorgedefinieerde stapelpatronen maar kan u ook op een uiterst eenvoudige manier nieuwe stapelpatronen creëren en bestaande patronen aanpassen. zie video

Wij begrijpen als geen ander dat u als eindgebruiker snel moet kunnen schakelen en alle voordelen heeft met een flexibel in te stellen machine. Onze gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit is uw kracht.

Met de Omnipal portaalrobot hoeft u zich geen zorgen te maken over de palletisatie en kan u zich focussen op uw product.

Zo gebruiksvriendelijk was een palletiser nog nooit.

Onze realisaties
Een korte impressie van ons werk, contacteer ons voor meer voorbeelden.

Wil u graag op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!
Onze partners
Sterke merken die dagelijks meewerken aan onze en uw vooruitgang.
Siemens
IFM
SMC

LagenPalletiser

Voor de snellopers hebben we ook een lagenpalletiser in huis!

Naast onze standaard Omnipal portaalrobot hebben we ook een lagen palletiser ontwikkelt dewelke kan toegepast worden bij lage plafondhoogtes en lijnen met een hoge productiecapaciteit.

Onze Omnipal lagenpalletiser kan, formaatgebonden, eenvoudig 25 dozen, kratten of andere producten, per minuut stapelen.

De omnipal lagenpalletiser is zoals al onze machines standaard in rvs uitgevoerd met bijhorend oranje hekwerk dat uiteraard optioneel ook in rvs te verkrijgen is.

Palletstapelingen zijn eenvoudig aan te maken via de display, de Omnipal lagenpalletiser draait op dezelfde software als onze Omnipal portaalrobot. Een beproefd concept!

Met de Omnipal lagenpalletiser hoeft u zich geen zorgen te maken over de palletisatie en kan u zich focussen op uw product.

Contact
Wij kijken er naar uit uw project te bespreken. Stel vrijblijvend uw vraag en ons team neemt binnen de 24h contact met u op.